mandag 23. november 2009

Uten lader

Da har jeg vært uten data i 1 uke, laderen min lagde bare en fin liten lyd så luktet det brent i stua. Sprang til Eplehuset i midtbyen og leverte den inn å sa at garantien min var gått ut men at det sikkert gikk på reklamasjon, og det gjorde det! Å så det er sagt, synes virkelig Eplehuset har blitt bedre etter de flyttet, de som jobbet der var mye mer hjelpsom og blidere enn de har vært kjent for å være før. Så nå er det nok litt lettere å gå innom der. MEN, nå er laderen tilbake.. det er deilig :)

Det som er ENDA viktigere er at billettene til sommerferien vår er bestilt! Og plassen bleeeeee: (trommelyd) AFRIKA! Tunisia here we come sier jeg bare!








Hotelle vi skal bo på ser veldig bra ut :) Gleder meg masse! Og når man skal til et sted der det vises en KAMEL når man skal se på hotelle, ja d må jo bare bli verdt pengene ;)

2 kommentarer:

  1. ooh, ser ut som det blir en bra ferie:)
    kanskje du kan bli rik på å selge motorolje til kameleiere... så det på discovery at, kameler som har sår på den harde plata under magen, motorolje var det eneste som hjalp:) så da vet du det også:D

    SvarSlett
  2. Hahaha, takk for informasjon! Det va en veldig rar fakta, men allikavel ;) bra du e oppdatert Marianne! ;) Kanskje man kan tjene nån krona på ferie! Knis.

    SvarSlett