søndag 6. desember 2009

London 2012



Haha, har dere sett logoen til OL i London? Den er litt morsom, la merke til den for en stund siden da noen venner meldte seg inn i en gruppe på facebook kalt: "The London 2012 olympics logo looks like Lisa Simpson giving head". Gruppa har nå 56 000 medlemmer. Fant også et innlegg om det på Art&Design blog som hadde overskriften: "How Lisa Simpson got ahead at the Olympics. The 2012 Olympics logo blows in more ways than one." Hehe, blir vel OL`s mest omtalte logo.

2 kommentarer:

  1. ja, den er dritstygg! forstår ikke hva det er med logoer nå til dags jeg altså. posten, statoil og dette.... men det rare er at det er først nå at statoil får oppmerksomhet rundt den nye logoen. det er jo lenge siden det ble skrevet om i avisa... raaart...

    SvarSlett
  2. I know! Æ syns faktisk logoen til Statoil e litt søt æ da ;) Synes egentlig den får ufortjent mye oppmerksomhet, helt greifin logo, moderne variant, spreke å uforventa farga. Null stress, kjipt at det ligna på en anna. Sånt skjer, ferdig! :)

    Men den her tok litt kaka kjente æ. Flirte ganske brutalt når æ så den første gang, da va d nån som hadde farga den i Lisa Simpson farga ;) Hvis man ser bortifra at det ligne på ho syns æ fortsatt ikke den e fin. Synes ikke typografien dem har brukt e fin heller, å ikke plasseringa. Min dypeste medfølelse til den som har lagd den ;)

    SvarSlett